10 ggr Qigong inriktad på stresshantering

Qigong kommer från Kina och det finns historiker som tror att qigong är äldre än tio tusen år. Det vi vet med säkerhet är att Den Gule Kejsarens Klassiker i Invärtes Medicin skrevs för ca 2500 år sedan och att det är det äldsta nedtecknade verket vi idag känner till om qigong.

Boken används än idag vid utbildningen i Traditionell Kinesisk Medicin och i innehållet finner man den ofta citerade frasen: ”Den visa läkaren botar sjukdomar innan de har brutit ut”.

Zhineng Qigong kom till Sverige i början på 90-talet är en välbeprövad, enkel och fantastiskt kraftfull qigongmetod. Metoden är mycket välfungerande även utanför Kina.

I denna kurs som är 10 ggr går vi igenom rörelserna steg för steg och lär oss energicentrum och begreppet Qi. Du får lära dig vad rörelsen är bra för och vilka blockeringar som öppnas upp. Energibanor i kroppen som behöver fritt flöde för att qi ska cirkulera. Inga förkunskaper behövs, vi står eller använder stol.

Kursen är 10 ggr och det är Zhineng Qigong

Tisdagkvällar start 2 februari kl:18.30-20.00

Med ett miniantal på 4 personer max 7 stycken.

Kursavgift 3000 kr för 10 ggr Går att använda friskvårdpengar är ansluten till Wellnet och Actiway

Anmälningsavgift 250 kr till plusgiro 1023676-8 skriv namn på anmälan. Early bird innan 25 januari 2.500 kr inga förkunskaper krävs

Vi kommer att vara i Andrummets lokaler på Hantverkaregatan 13 Norrtälje

Anmälan till livsauran@hotmail.com,

Mobil 0739109640

eller till www.bokadirekt.se

.