QIGONG HELG 1-3 November 2019

Zhineng Qigong är speciellt för dig som känner sig stressad , utmattad eller behöver ge dig själv ny livsenergi. Balansera din mental styrka, sova bättre och öka din uthållighet

Vi arbetar med att stärka upp livsenergin Qi och släppa stressen. Återhämtning på hög nivå. En helg med påfyllning och hitta glädjen i vardagen. Idag vet vi att vi behöver återhämta oss med meditation, mindfullness. Qigongen innehåller det mesta av det.

Qigong kommer från Kina och det finns historiker som tror att qigong är äldre än tio tusen år. Det vi vet med säkerhet är att Den Gule Kejsarens Klassiker i Invärtes Medicin skrevs för ca 2500 år sedan och att det är det äldsta nedtecknade verket vi idag känner till om qigong. Boken används än idag vid utbildningen i Traditionell Kinesisk Medicin och i innehållet finner man den ofta citerade frasen: ”Den visa läkaren botar sjukdomar innan de har brutit ut”.

Zhineng Qigong kom till Sverige i början på 90-talet är en välbeprövad, enkel och fantastiskt kraftfull Qigongmetod.

Metoden är mycket välfungerande även utanför Kina.

I denna kurshelg går vi igenom rörelserna steg för steg och lär oss energicentrum och begreppet Qi. Mycket praktiska övningar och personlig utveckling.

Du får lära dig vad rörelsen är bra för och vilka blockeringar som öppnas upp. Energibanor i kroppen som behöver fritt flöde för att Qi ska cirkulera. Kroppens självläkande förmåga stimuleras.

Kursen är i Norrtälje Hantverkaregatan 21 Livsauran

Kursen börjar fredag slutar söndag

Fredag kl 16.00 -21.00

Lördag kl 10.00 -16.00

Söndag kl 10.00 – 15.00

Anmälan till livsauran@hotmail.com

Anmälningsavgift 250 kr återbetalas ej.

Kursen är 17 timmar och priset är 2500 kr finns max antal som kan anmäla sig senast 25 oktober kursen går att betala med Klarna via bokadirekt.se

Lämna ett svar