Qigongkurs startar Tisdag 8 mars 2022

Nytt år nya utmaningar 2022 är ett år i Jupiters tecken som är lyckans planet så vi hoppas på mycket godhet och kärlekshandlningar under året.

I år har jag 2 kurser i Qigong en på fm och en på kvällen med start den 25 januari

FM kl; 10.00 och kvällstid kl 18.00

Det är en Medicinsk Qigong där du bevarar kroppens rörlighet och funktioner.

Zhineng Qigong är speciellt för dig som känner sig stressad , utmattad eller behöver ge dig själv ny livsenergi. Balansera din mental styrka, sova bättre och öka din uthållighet

Vi arbetar med att stärka upp livsenergin Qi och släppa stressen. Återhämtning på hög nivå med påfyllning och hitta glädjen i vardagen.

Idag vet vi att vi behöver återhämta oss med meditation, mindfullness. 

Qigongen innehåller det mesta av det.

Qigong kommer från Kina och det finns historiker som tror att qigong är äldre än tio tusen år. Det vi vet med säkerhet är att Den Gule Kejsarens Klassiker i Invärtes Medicin skrevs för ca 2500 år sedan och att det är det äldsta nedtecknade verket vi idag känner till om qigong. Boken används än idag vid utbildningen i Traditionell Kinesisk Medicin och i innehållet finner man den ofta citerade frasen: ”Den visa läkaren botar sjukdomar innan de har brutit ut”.

Du får lära dig vad rörelsen är bra för och vilka blockeringar som öppnas upp. Energibanor i kroppen som behöver fritt flöde för att Qi ska cirkulera. Kroppens självläkande förmåga stimuleras.

Plats: Livsauran Gjuterivägen 8 Norrtälje

Tid: Tisdagar 10.00 -11.30 kvällstid 18.00-19.30 max 8 personer / tillfälle

Kostnad: 2500 kr för 10 ggr.

Anmälan: innan 1 mars 2500 kr anmälningsavgift 250 kr

Anmälan till livsauran@hotmail.com eller mobil 0739109640

Utvärdering av kunder under kursen

  • Hej Agneta!
    De moment som berör mig mest är axlar, skuldror och bensträckare med knäböj. Jag kan även slappna av mycket bättre nu.  Angående ditt ledarskap har jag inget att tillägga, du är hur bra som helst.
  • Uppskattade introduktioner och klargöranden till mycket för mig främmande inom Qigongen i början av kursen. Nu har jag mer kunskap, som gör att man får större insikt och förståelse.Alla rörelser och passet superbra och och hade varit bra med mer av den träningen. Värken i mina armar är stundtals helt borta men aldrig lika påtaglig som innan

Lämna ett svar